PERSONALISEER JE EIGEN ELLASTIEK

Ellastiek heeft al voor meer dan 200 sportteams, verenigingen, bedrijven en disputen een unieke Ellastiek ontworpen. De scrunchies zijn allemaal gemaakt van de mooie stoffen in de kleuren die passen bij deze groepen vriendinnen, collega’s en sportteams. Sinds kort is het ook mogelijk om een scrunchie te ontwerpen met daarop een uniek logo, een cijfer, een symbool of wat dan ook! Heb jij al een tof ontwerp in gedachten voor jouw vriendinnen groep? Laat het ons weten! Zo werkt het:

 1. Kies een scrunchie ontwerp, maat, kleur(en) en stof. Zie hieronder de scrunchie ontwerp & maat opties. Stuur je wensen en ideeën naar Info@Ellastiek.com. Laat ook meteen weten om hoeveel scrunchies het gaat.
 2. Wij nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en sturen je een ontwerpvoorstel en informatie over de kosten.
 3. Wanneer we samen tot een tof ontwerp zijn gekomen, duurt het ongeveer 2-3 weken voordat jullie de unieke Ellastieken ontvangen!

Laat jouw vriendinnengroep shinen met een unieke Ellastiek! Zo blijven jullie toch nog een beetje met elkaar verbonden in deze gekke tijd…

Kies een scrunchie ontwerp

1a. Singlestiek
Scrunchie in unieke kleur
1b. Singlestiek
Scrunchie met print
2. Doublestiek
Scrunchie gemaakt van twee
 verschillende stoffen/kleuren
3. Triplestiek
Scrunchie gemaakt van drie
verschillende stoffen/kleuren.
4. Quadruplestiek
Scrunchie van twee of vier verschillende stoffen en kleuren.
5. Logostiek
Scrunchie gemaakt met logo van jouw bedrijf, dispuut of vereniging

Kies een scrunchie maat

Mini
Regular
Oversized

Stuur een mailtje naar Info@Ellastiek.com of vul onderstaande contactformulier in.

  REVIEWS

  “Van een lustrumellastiek met de Colombiaanse vlag naar scrunchies met jungle print als servetring op tafel. Ellastiek denkt altijd met je mee en geen idee is te gek. De ellastieken zijn van zeer goede kwaliteit en maken alles nét dat beetje leuker! Daar houden we van!”

  • Emilie Mooij
  IMG_8917

  “Ik heb nu al voor de tweede keer een grote afname gedaan bij Ellastiek. Deze heeft ze gepersonaliseerd, speciaal voor de sportclub waar ik voor speel. Ella denkt goed met je mee en gaat echt op zoek naar de juiste kleuren, wat zorgt voor een waanzinnig resultaat en heel veel enthousiaste meiden!”

  • Myrthe Groothuis
  IMG_8871
  IMG_8944
  IMG_8858